LIGE NU:

John efter Borgen: Jeg er blevet opfordret til at stille op til Folketinget

John Christensen er efter sin medvirkning i TV2 Nord programmet 'John og Sofie på Borgen' flere gange blevet opfordret til selv at stille op til Folketinget.

John Christensen er en ganske almindelig nordjyde, der ikke finder sig i, at politikerne taler uden om, når han stiller et spørgsmål. I en række programmer besøger den pensionerede murer John Christensen og gymnasieleven Sofie Krebs Lozina Christiansborg for at få politikerne til at svare på deres spørgsmål. 

quote Jeg er flere gange blevet opfordret til at stille op til folketinget, senest da jeg var med min søn på genbrugspladsen.

John Christensen, medvirker i 'John og Sofie på Borgen'

John Christensen har fået meget positiv respons efter programmerne, og han har skulle vænne sig til at blive genkendt som 'John fra Borgen'. Deltagelsen i programmet har dog også fået en opfordring med sig, der har givet nordjyden et smil på læben.

- Jeg er flere gange blevet opfordret til at stille op til Folketinget, senest da jeg var med min søn på genbrugspladsen. Der kom der én og spurgte, om jeg var John fra fjernsynet. Han sagde også, at hvis jeg stillede op, så havde jeg fået hans stemme, fortæller John Christensen. 

Det har for John været en stor oplevelse at få lov til at besøge Christiansborg og møde politikerne fra alle partier ansigt til ansigt. De var, ifølge John, alle rigtig flinke mennesker, men han var ikke lige tilfreds hver gang med de svar, han fik fra dem. 

Her kan du se et lille sammenklip med Johns holdning til poltikerne fra 'John og Sofie på Borgen'.  

 

John Christensen har dog ingen intention om at sætte sin navn på stemmesedlen hverken nu eller i fremtiden, men han er dog heller ikke helt afvisende. 

quote Det kan da være, jeg vil overveje det, hvis Mette Frederiksen direkte ringer og tilbyder mig en ministerpost.

John Christensen

- Det kan da være, jeg vil overveje det, hvis Mette Frederiksen direkte ringer og tilbyder mig en ministerpost, men ellers ingen politik til mig, siger den 66-årige John Christensen. 

På trods af at udsigten til at skulle møde poltikerne på Borgen gav den 66-årige pensionerede murer lidt sommerfugle i maven, så er han godt tilfreds med de spørgsmål han fik stillet. For John har turen været en kanon oplevelse, selvom den ikke fik rykket meget ved John Christensens politiske ståsted.

Hvis du vil blive klogere på et bestemt parti, så kan du se John og Sofie gå kritisk til det parti her.

Ellers kan du her se et sammendrag af flere afsnit.