LIGE NU:

Jul på strandhotellet: - Der er dækket flot op på værelserne, og så er det bare værsgo' at gå i gang med at spise

På Strandhotellet i Blokhus dækker de i år op til jul på værelserne.

I stedet for at sidde i restauranten som de plejer, bliver der i år dækket op til de 34 julegæster på Strandhotellet på deres værelser.

En af de første gæster, der er checket ind til julen er Hanne Lading fra Odense. Hun har valgt at holde jul uden børnebørnene.

- Jeg vil gerne være sammen med dem, men det kan jeg også være mange andre dage. De må vænne sig til, at de har en farmor, der er lidt underlig, siger Hanne Lading og griner.

Kvinde
Foto: Jesper Bo Winther

I følge driftschefen på Strandhotellet har man ikke kunnet få sig selv til at aflyse gæsternes juleophold. Derfor besluttede hotellet at lave et koncept, hvor gæsterne både kunne fejre jul og nytår.

- Vi kunne bare mærke, at gæsterne ikke havde en plan B og kom måske langvejs fra, siger Kamilla Vinther Hoffmann, og fortæller, at der bliver lagt vægt på på intimiteten, fordybelsen og tosomheden under juleopholdet.

Corona-anretning leveret til hoteldøren

Restaurantchef Michael Bailey forstår godt, at gæsterne vælger konceptet til.

- Personligt kunne jeg ikke tænke mig det. Men jeg kan også godt se fordelen i at komme væk hjemmefra, se noget nyt, bare slappe af og være sig selv. Og så får man alt serveret.

Køkkenchef Frederik Holm er i gang med julemaden.
Køkkenchef Frederik Holm er i gang med julemaden.
Foto: Jesper Bo Winther

Han og kollegerne i køkkenet forbereder det meste af julemaden lillejuleaften. Julemaden må gæsterne dog selv anrette på coronavenlig vis.

Bordopdækning
Foto: Jesper Bo Winther

- Vi pakker det hele i flamingokasser, går op, banker på døren og stiller kasserne. Der er dækket flot op på værelserne, og så er det bare værsgo' at gå i gang med at spise.

Menuen bliver den klassiske, fortæller køkkenchef, Frederik Holm, der er i gang med at røre karamelsovsen til de brunede kartofler, da TV2 Nord møder ham i køkkenet.

- Juleand, lidt flæskesteg og risalamande består menuen af.

gaver
Foto: Jesper Bo Winther

Gaver og salmesang er der også tænkt på. Alle gæster får en gave og et sanghæfte, så julen alligevel kan føles lidt hjemlig, selvom den foregår på hotel.

Se indslaget her: