LIGE NU:

Jule- og nytårsmotionen er sikret på Salto

Der er nye træningsprogrammer fra DGI Nordjylland hver dag klokken 9, så de gode morgengymnastikvaner kan fortsætte her i julen.

Her i julen og nytåret er det fortsat muligt at få den daglige inspiration til morgengymnastik på Salto.

For hen over jul og nytår inviterer vi hver dag klokken 9 nordjyderne til en gang glad morgenmotion, hvor alle kan være med og holde kroppen igang. Man kan følge med i tv på TV2 Nord Salto-kanalen, men det er også muligt at se det online via tv2nord.dk

De erfarne DGI-instruktører Marianne Hurup, Ann Pia Kjær og Ulla Haugaard har nemlig lavet nye morgengymnastik-programmer, som er tilrettelagt med henholdsvis jul og nytår for øje.

DGI Nordjylland og TV2 Nord begyndte at vise morgengymnastik midt i november, og i første omgang var det egentlig blot tanken, at det skulle fortsætter til 3. december, hvor de daværende corona-restiktioner var sat til at udløbe. 

Nu har coronaen bidt sig fast, men det har de gode morgengymnastikvaner åbenbart også, for TV2 Nord har modtaget usædvanligt mange positive tilkendegivelser fra nordjyder, der elsker at motionere med og har opfordret til at fortsætte med udsendelserne. 

Den opfordring har vi taget til os og kører på hver dag kl. 9, ligesom vi som sagt er klar med nye træningsprogrammer til jul og nytår.

Morgengymnastikken på TV2 Nord Salto og tv2nord.dk varer cirka 15 minutter og vil blandt andet fokusere på udstrækning, træning af ryg og mave samt på at få pulsen op.

Alle kan være med, og man skal ikke have fat i særligt udstyr for at deltage.