LIGE NU:

Juletid er dildoparty-tid

Julen er jo tiden, hvor familie og venner mødes til masser af hygge, og hvis nu, der skal ekstra krydderi på aftenen, så vælger rigtig mange - især veninder - at holde et dildoparty. Vi tog med til et af dem.

Vi får lov at tage med Herdis Larsen fra Livet-er-godt.dk på en ganske almindelig arbejdsdag. Det er fredag aften, den lyserøde kuffert er pakket, og veninderne fra Nykøbing på Mors glæder sig.

- Lige for tiden er der rigtig mange julefrokoster og pigeaftener. Venner, der bliver samlet i anledning af, at de alligevel skal hjem til jul, siger Herdis Larsen.

Denne fredag er det Pernille Dahl Olesen, der har inviteret til dildoparty.

- Jeg holder dildoparty fordi, det er hyggeligt, og så kan man samle familie og venner til en aften med inspiration, siger hun.

Et dildoparty er en aften, hvor man får mulighed for at se og føle på forskelligt legetøj til soveværelset. Selvom nogle måske gør sig tanker om, hvad der sker på sådan en aften, så foregår det hele ganske stille og roligt.

- Vi ser på tingene, fortæller om dem og mærker dem. Der er ikke noget frækt i det. Jeg plejer at sige, at det er ligesom et tupperware-party, bare sjovere, siger Herdis Larsen.

Det er gratis at holde et dildoparty, og der er ikke et krav om, at man skal købe noget. Eneste krav er, at der minimum er seks deltagere til partyet - og så er der næsten garanti for en underholdende aften.

- Jeg synes, det er skideskægt. Meget, meget frit, vi hygger og snakker og griner, siger Dorthe Pedersen.

Herdis Larsen er ikke i tvivl om, hvad der er årets julegavehit til konen eller veninden.

- Det skal helt klart være en af de genopladelige ting. Vi er også begyndt at få ting, der reagerer på musik, så de vibrerer i takt til musikken - det er noget af det, der hitter, siger Herdis.

Se meget mere i vores reportage fra aftenen i vores udsendelse klokken 19.30.

Se reportage klokken 19:30 på TV2/Nord Salto