02:41

Foto: Anders Rasmussen

1 af 2

Kæmpe scene i Hjallerup

Hjallerup er ved at gøre sig klar til et stort rockbrag. I morgen spiller det amerikanske orkester Eagles på Danmarks største scene. Bag kulisserne slider 400 mennesker for at blive klar til begivenheden.

Scenen er 800 kvadratmeter stor - det svarer til størrelsen på en håndboldbane. Det har taget tre dage at bygge scenen og backstageområdet til Eagles-koncerten i Hjallerup.

- Jeg forventer at se en masse glade mennesker og jeg er sikker på at de får en stor koncertoplevelse. Den første betingelse er at man har et godt orkester og med Eagles tror jeg på at vi har ramt plet, fortæller formanden for Hjallerup Event, Erik Topp.

Sammen med medarrangøren Aalborg Kongres- og Kulturcenter står han i spidsen for musiksatsningen i Hjallerup. I morgen kan han sammen med tusindvis af andre nordjyder nyde live-versioner af klassikere som for eksempel "Hotel California" og "Tequila sunrise".

På hver side af scenen er der opstillet tribuner hvor 2000 publikummer kan få en siddeplads. I alt forventer koncertarrangørerne mellem 12- og 14.000 koncertgæster. Det er et godt stykke under de 25.000 der reelt er plads til.