LIGE NU:

Kæresten kæmpede for Monikas liv

En 30-årig mand sigtes for drabet på den 17-årige Monika Olesen. Samtidig løslader politiet Monikas kæreste, der kæmpede for at redde hendes liv.

Kæresten til den dræbte 17-årige Monika Sabine Skærbæk Olesen kæmpede til det sidste for at redde hendes unge liv, da parret i nat blev overrumplet af pigens 30-årige ekskæreste.

Det oplyser politiet i Nordjylland, der har sigtet den 30-årige mand for drabet, der fandt sted på Monika Olesens bopæl i det centrale Hjørring.

Samtidig løslades Monika Olesens 21-årige kæreste, der umiddelbart efter drabet ligeledes blev anholdt i sagen.

Ifølge politiet brød den 30-årige ind i lejligheden, hvor det unge par lå og sov. Og efter i første omgang at have nedkæmpet den 21-årige mand, fortsatte han videre til den 17-årige pige og tilførte hende flere knivstik på kroppen.

Kort efter drabet alarmerede den 21-årige mand politiet, der tidligt havde mistanke til, at motivet til forbrydelsen var en af de hyppigste dræbere i de danske kriminalstatistikker: jalousi.

Den 30-årige ekskæreste fremstilles i grundlovsforhør i eftermiddag. Politiet vil ikke oplyse, hvordan han forholder sig til drabssigtelsen.

/ritzau/