Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Kampen om det forjættede land

Med et nederlag til Skive skal Aalborg DH nu ud i to vind-eller-forsvind kampe om endnu en sæson i den bedste håndboldrække. Og manden der står i vejen for den drøm er såmænd ingen andre end klubbens tidligere cheftræner, Allan Heine.

Mens Aalborg DH?s kvalifikationsspil har haft karakter af et mareridt, med nederlag til bundhold og et farvel til cheftræner Robert Gertsen undervejs, så har endnu en tidligere cheftræner, nemlig Allan Heine, nærmest levet i en drøm, siden han overtog styrepinden i Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing huserer lige nu i 1. division, men med sejr over Lyngby søndag og dermed en samlet tredjeplads i deres kvalifikationsspil, er klubben nu klar til at spille om en plads i det fineste selskab. Til meget stor tilfredshed for Allan Heine:

- Det bliver spændende, og det bliver en hård opgave. Aalborg har så mange dygtige spillere, og de burde ikke være i sådan en situation her. Men vi tager kampen op, og pigerne her har så meget vindervilje, at de ikke stiller sig tilfredse med at være kommet så langt, siger Allan Heine til Ringkobinghaandbold.dk.