LIGE NU:

Kan du heller ikke vente? Kom til forpremiere på Badehotellet

Syvende sæson af Badehotellet er lige på trapperne. Men du kan se 1. afsnit før alle andre.

Mandag den 27. januar ruller første afsnit af Badehotellet sæson 7 over de danske tv-skærme. I den nye sæson, der udspiller sig i sommeren 1940, rykker såvel velkendte som nye gæster ind på Andersens Badehotel, blot nogle få måneder efter at Danmark er blevet besat af Hitlers tropper. Men selvom tyskerne gør deres indtog i denne sæson, så kommer serien som altid til at byde på sol, strand, intriger, dilemmaer og historiske øjeblikke. Kort sagt den blanding af drama og komedie serien er kendt for. 

Og en heldig flok fans får faktisk mulighed for at komme med til en eksklusiv snigpremiere på første afsnit allerede den 20. januar.

Det er TV2 Nords seerklub, Club Nord, og Aalborg Kongres & Kulturcenter, der inviterer til snigpremiere i samarbejde med Restaurant Papegøjehaven. Og inden vil både manuskriptforfatter Hanna Lundblad og producent Michael Bille Frandsen byde velkommen og give en introduktion til deres arbejde med serien, og efter fremvisningen er der mulighed for at stille spørgsmål.

For at være en af de heldige skal du deltage i konkurrencen om billetter, enten via Club Nords nyhedsbrev eller på Badehotellets facebook-side.