LIGE NU:

Karim Zaza melder sig klar mod FCK

Højst uventet er skulderskadede Karim Zaza blevet klar på rekordtid. Måske er han i startopstillingen søndag, når AaB skal møde FCK.

For et par måneder siden blev han dømt ude for resten af sæsonen. Men de sidste to dage har Karim Zaza trænet med de andre guldaspiranter, endda for fuld tryk.

- Ja det er over al forventning, det er gået langt hurtigere end forventet. Det er dejligt at være ude igen, siger Karim Zaza til TV2/NORD.

Kenneth Stenild har stået fint de sidste seks kampe i SAS-ligaen, men nu kan det være han bliver snydt for de sidste afgørende kampe, hvor guldet forhåbentlig skal erobres. Han ville ikke udtale sig om den tætte konkurrence.

Karim Zaza mener, at han er klar, hvis chancen byder sig.

- Jeg er klar, hvis træneren mener jeg skal spille. Jeg mærker ikke noget til skaden, men det er da klart, at når jeg har været ude i fire uger, så er formen ikke hundrede procent tiptop, siger han.

Erik Hamrén holder kortene tæt til kroppen og vil ikke afsløre, hvem der skal vogte buret, når AaB i morgen i parken mod FCK, måske kan tage DM-guldet til Aalborg.