LIGE NU:

Karneval 2014 er næsten sikkert

Karnevalsforeningen tror nu så meget på et karneval i Aalborg i 2014, at de offentliggør karnevalets tema.

Karnevalsforeningen, der står bag karnevallet i Aalborg tror nu så meget på, der bliver karneval i 2014, at de offentliggør temaet for næste års folkefest.

Tidens trend er ordene, der skal beskrive karneval anno 2014, og så er det ellers op til de mange deltagere at fortolke dem i udklædning og kostumer.

Der var op til årets karneval stor usikkerhed om festen kunne gennemføres, og endnu større usikkerhed om næste års karneval. Og selvom foreningen nu offentliggør næste års tema er et karneval i Aalborg endnu ikke sikkert.

- Hvis vi ser på økonomien i 2013, så har vi vendt de foregående års betydelige underskud til et mindre overskud. Men overskuddet er ikke stort nok til, at vi isoleret på den baggrund har økonomi til at afholde karneval 2014, siger talsmand for karnevalet Reimer Ivang.

Men den bedrede økonomi skaber optimisme i foreningen til at arbejde videre med at sikre fremtidige udgaver af karneval i Aalborg.

- Vi har med den nye forretningsmodel fat i den lange ende og har allerede nu en del udviklingsområder, som kan være med til at forbedre grundlaget for karnevalet i fremtiden, fortsætter talsmanden.