LIGE NU:

Kasper Komet

20-årige Kasper Pedersen har på blot to uger gjort kometkarriere i Superligaen.

En uventet plads i AaB's trup på en træningslejr i Portugal kort før sæsonstart har givet den unge forsvarsspiller en kæmpe chance i superligaklubben. Med blot to kampe på CV'et og et mål scorer han allerede topkarakterer i avisernes sportsspalter, men bevarer selv begge ben på jorden.

- Jeg er stoppet op et par gange i de sidste par uger for at huske på, at jeg skal nyde det lige nu. Jeg ved jo ikke engang om jeg spiller i morgen, siger Kasper Pedersen med henvisning til AaB's kamp lørdag eftermiddag på Aalborg Stadion.

I AaB-truppen høster den unge Aabybrodreng anerkendelse for sit hårde arbejde. Ifølge træner Kent Nielsen er succesen fuldt fortjent.

- Kasper er en solid forsvarsspiller. Fysisk stærk, god placeringsevne og stærk i luften. Han har helt klart bestået de sidste par ugers hårde prøver, og det har været umuligt at se, at han har været debutant i Superligaen.

Allerede lørdag kan Kasper Pedersen spille sin 3. superligakamp på godt en uge, og ifølge flere eksperter spås han en plads i startopstillingen hjemme mod Esbjerg. Uanset om han er med eller ej er Kasper Pedersen godt tilfreds med sin fodboldkarriere.

- For et par uger siden havde jeg slet ikke turdet regne med bare at få en plads på bænken. Nu har jeg spillet to gode kampe synes jeg selv. Det har været fedt at prøve og en kæmpe oplevelse!, siger Kasper Pedersen.