Katte sætter verdensrekord

1.669 katte samlet under samme tag til verdensmesterskaberne i Aalborg. 28-årige Karina Bjørnholdt fra Simested tog sine to katte med, og de er noget ganske særligt.

Der er katte med fra 31 lande. De katte, der har rejst længt er fra Brasilien og Argentina. World Show har været i gang hele weekenden i Gigantium i Aalborg og hele 1.669 katte er med.

For 28-årige Karina Bjørnholt fra Simested ved Aalestrup har der været ekstra nerver på, for det er hendes første verdensmesterskab:

- Jeg har de to søskendekatte Cosimo og Carima med. De betyder alt for mig. Jeg passer og plejer dem, som var de mine børn. De får legetøj, lørdagsslik og sover også hos mig og min mand, fortæller Karina Bjørnholt.

Karina Bjørnholt har stor erfaring med katte. Hun har sit eget opdræt af Maine Coon katte i sit hjem, og hun har 10 af slagsen.

- Jeg har været vildt nervøs for konkurrencen her. At skulle stå foran dommerne og vise frem. Men da jeg skulle på scenen gik alt fint, siger Karina Bjørnholt, der har gjort meget ud af at bade, frisere og pudder de to katte.

Det blev ikke til en førsteplads, men begge katte fik en andenplads, og det er Karina Bjørnholt godt tilfreds med.

- For mig handler det mest om bare at være med. Jeg er stolt af mine katte, og vi skal til en masse konkurrencer fremover både i Danmark og i udlandet.

Se Karina og kattene i søndagens nyhedsudsendelse klokken 19.30.