LIGE NU:

Kent Nielsen: AaB kan stadig hente Brøndby

AaB har ikke givet op i kampen om at indhente Brøndby, som fortsat er seks point foran efter søndagens remis.

AaB skulle helst have vundet over Brøndby i forsøget på at vinde bronze i denne sæson, men det blev kun til et 1-1-resultat på Brøndby Stadion.

Brøndby indtager tredjepladsen i Alka Superligaen med 45 point efter 28 kampe, Randers FC har 44 point, mens AaB og Hobro halser efter med 39 point.

Alligevel har AaB-træner Kent Nielsen ikke mistet troen på, at både Randers og Brøndby kan indhentes i de sidste fem spillerunder.

- Vi kan også stadig hente Brøndby. Der er stadig seks point op. Jeg føler, at vi i en så tæt Superliga kan gøre det. Vi ved, vi skal skrabe en masse point sammen. Og det tror vi også på, vi kan.

- Jeg synes, vi har bevist, at når vi er stærkest, så ligger der også point til os. Vi tog også udfordringen op og greb taktstokken. Og det skal vi blive ved med, så kommer pointene, siger Kent Nielsen.

- Havde vi tabt til Brøndby, så var bronzen væk. Ni point henter man ikke. Vi kunne leve med et point, men vi skulle helst have haft tre. Men det fik vi ikke.

- Det var, som kampen skred frem, et fint point for os, påpeger Kent Nielsen.

AaB havde inden Brøndby-kampen vundet over Sønderjyske og Hobro med sammenlagt 8-0, så formen er opadgående.

- Vi havde sagt, at vi i hvert fald skulle have fire point mod Hobro og Brøndby, og det er lykkedes, konstaterer AaB-træneren.

Kent Nielsen mener ikke, at Brøndby stod specielt godt defensivt, selv om AaB-angriberen ikke kom frem til mange åbne målchancer.

- Det var mere vores manglende kvaliteter end godt forsvarsspil af Brøndby, at vi ikke kom frem til større chancer. For vi havde tegningen, det gik stærkt, og vi viste kvalitet.

- Jeg synes, vi havde læst det rigtigt. Vi manglede dog kvaliteten i den sidste aflevering eller afslutning. Det var ikke godt nok, siger Kent Nielsen.