Foto: TV2/Nord

Kent Nielsen: Augustinussen er stadig en del af AaB

Kent Nielsen slår fast, at Thomas Augustinussen på trods af hårde kontraktforhandlinger fortsat er brugbar.

Fredag aften tabte AaB 2-3 på udebane til Randers FC. Den tidligere AaB-anfører Thomas Augustinussen så hele kampen fra bænken, hvor han har befundet sig en stor del af indeværende sæson.

Augustinussen har kontraktudløb med den nordjyske klub til vinter, og det er kommet frem, at det kniber med at få forhandlet en ny aftale på plads mellem AaB og den rutinerede nordjyde.

AaB's cheftræner Kent Nielsen håber imidlertid, at tingene falder på plads. Han mener forstsat, at Augustinussen har en plads i AaB-truppen.

- Ja, selvfølgelig. Han var da også tæt på at komme ind. Hvis ikke Randers havde scoret til 3-2, så var "Augo" kommet ind i stedet for Rasmus Würtz, der ikke kunne spille mere.

- Men da vi så kom bagud, valgte vi en lidt mere offensiv løsning, siger Kent Nielsen.

Det store problem med forlængelsen er tilsyneladende, at AaB's sportschef Allan Gaarde vil have Thomas Augustinussen ned i løn. AaB-træneren vil dog ikke forholde sig til de kontraktmæssige detaljer.

- Augustinussen har både leveret fine kampe og fine indhop for os. Han er stadigvæk en del af AaB.

- Yderligere spørgsmål angående kontraktforlængelsen er du nødt til at tage med "Augo" eller vores sportschef. Det kan jeg ikke udtale mig om, siger Kent Nielsen.

I næste runde møder Thomas Augustinussen og co. AGF hjemme i Aalborg. Tiden vil vise, om Augustinussen kommer på banen i den jyske klassiker.