Kent Nielsen: DM-guldet står mellem to hold

AaB's cheftræner Kent Nielsen er fortsat meget forsigtig med at melde for hårdt ud i topkampen i Superligaen.

Med en førerposition i Superligaen og hele ni point ned til FC København og Brøndby på tredje- og fjerdepladsen tør AaB-træner Kent Nielsen godt at fastslå, at sølvet som minimum er hjemme.

Der resterer kun fire spillerunder, og så mange point haler de to sjællandske hold ikke ind på AaB, vurderer Kent Nielsen.

- Jeg vil nu sige, at kampen om DM-guldet står mellem to hold. AaB og FC Midtjylland. Jeg har svært ved at se, at FC København eller Brøndby kan overhale os.

- De er trods alt begge ni point efter med fire runder tilbage, så andenpladsen er sandsynligvis sikret som det mindste, siger Kent Nielsen til Nordjyske.

I foråret har Kent Nielsen været yderst forsigtig med at melde for hårdt ud i forhold til DM-guldet, men efter FCM's 0-0-resultat ude mod Esbjerg mandag aften er der lidt mere offensive toner at spore.

- Man kan selvfølgelig sige, det var et godt resultat for os. Nu har vi et forspring på tre point. Men bare ét nederlag til os og en sejr til dem, og så er de altså i front på en bedre målscore.

- Men vi har bragt os tættere på guldet i denne spillerunde og kan selv afgøre det, siger AaB-træneren, der så kampen på stadion i Esbjerg.

AaB møder netop Esbjerg hjemme på Nordjyske Arena på lørdag, mens forfølgerne fra FC Midtjylland tager imod FC Vestsjælland på søndag.