LIGE NU:

Kent Nielsen: - Vi tager det som en pokalfinale

AaB-spillerne er ankommet til Cypern, og de danske mestre er kun tilfredse, hvis de kan tage derfra med en Champions League-billet.

90 minutter afgør, om AaB kommer fra Cypern med en plads i Champions League- eller Europa League-gruppespillet. Efter 1-1 i den første kamp mod Apoel FC venter der AaB en svær opgave i den cypriotiske hovedstad Nicosia.

- Vi tager det som en pokalfinale, hvor der skal uddeles guld eller sølv. Vi har allerede sikret os sølvmedaljen i form af en billet til Europa League, så nu vil vi tage det sidste skridt. Vi er kun tilfredse, hvis vi spiller os i Champions League, siger AaB-træner Kent Nielsen til TV2/Nord.

Temperaturen i Cypern er over 35 grader, og det er lidt af en heksekedel AaB skal spille i tirsdag aften på GSP Stadion, hvor der er plads til næsten 23.000 tilskuere.

- Det bliver helt sikkert et tæt opgør. Vi glæder os, fordi kampen bliver spillet i en god ramme, siger Kent Nielsen.

AaB har kun tabt én af klubbens seneste seks udekampe i Champions League, og TV2/Nords reporter Mike Bunde, som er med de danske mestre på Cypern, spår nordjyderne fine chancer for et godt resultat.

- Jeg fornemmer, at spillerne er meget rolige. Der er en stærk tro på egne evner. På baggrund af sejren i Zagreb og det man så fra Apoel i den første kamp i Aalborg, tror spillerne på, at de kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet, siger Mike Bunde.

AaB har fået den bedst mulige opladning til den vigtige kamp. Der var Superliga-pause i weekenden, og derfor har nordjyderne haft seks dage til at forberede sig til tirsdagens kamp.

- Vi kontrollerede kampen i Aalborg, men vi var ikke skarpe nok på vores chancer. Det var Apoel, de scorede jo på deres eneste chance, siger Nicklas Helenius.

- Vi har forberedt os godt og der er en sund optimisme i truppen, så derfor er vi fortrøstningsfulde, fastslår Kent Nielsen.

TV2/Nord er med AaB på Cypern og sender live både tirsdag både før og undervejs i kampen.