LIGE NU:

Klage over sjusk hos Nordjyllands Politi

Politiet har svigtet. Sådan siger en vred mand i Ulsted, der har haft indbrud. Først ville politiet ikke rykke ud, og nu er vigtige oplysninger i sagen forsvundet på politigården.

Mandag eftermiddag kom Lars Grove Mortensen hjem til et gennemrodet hus i Ulsted ved Hals. En indbrudstyv havde stjålet familiens computerudstyr. Men meldingen fra Nordjyllands Politi var, at man ikke havde tid til at rykke ud.

- Jeg tænker, at det er grotesk, at politiet ikke har tid til at bruge fem eller ti minutter på at undersøge de spor der er, siger Lars Grove Mortensen.

Nordjyllands Politi var på det tidspunkt optaget af en voldssag.

- Indbrud i privat beboelse har høj prioritet hos politiet, men nogen gange er vi nødt til at prioritere, og det er også sket i den her situation, siger Stig Lundbo, der er politiinspektør hos Nordjyllands Politi.

Samme dag dukker en mistænkelig mand op hos naboen. Hans rygsæk er fyldt med computerudstyr. Han låner telefonen til to opkald. Naboen henvender sig til politiet onsdag, men den henvendelse er nu væk på politigården i Aalborg.

- Jeg kan ikke umiddelbart finde ud af hvem der har taget imod den henvendelse. Der er 638 ansatte hos Nordjyllands Politi, og jeg har ikke talt med dem alle sammen, siger Stig Lundbo.

- Det er da helt grotesk. Har den ene hånd ikke styr på, hvad den anden laver hos politiet? Når de nu kan få et signalement af manden, og måske kan de også bruge de telefonnumre han har ringet til, så skal de da gøre noget, siger en frustreret Lars Grove Mortensen.

Lars Grove Mortensen har nu klaget over Nordjyllands Politi.

Jeg har fået en klage, og nu vil jeg opsøge naboen og finde ud af om der er en interessant sammenhæng mellem indbruddet og den mand, hun har haft på besøg, siger Stig Lundbo.

Endnu en nabo havde forsøg på indbrud samme dag, og en stjålet bil blev brændt af på en nærliggende mark.

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

20200514-122913-L-1920x1190we

play Bør efterskoler kræve elever vaccineret? Forsker og forstander er uenige

def_thumb,50_percent

play Kvinde sigtes for drabsforsøg i Hirtshals

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

Til forsiden

Til forsiden