Kom gratis på Aalborg Stadion

Aalborg Stadion giver gratis entré til OL-kvalifikationskampen der står mellem Spanien, Tjekkiet, Hviderusland eller Schweiz.

- Onsdag aften ved vi, hvem der skal spille. En kvalifikation til en af de største sportsbegivenheder i verdenen. Derfor er jeg overbevidst om, at vi får to meget ærgerrige hold at se, der vil give alt de har i sig for at sikre en billet til OL, siger turneringsdirektør Christian Bordinggaard.

Da Tjekkiet søndag aften vendte et truende nederlag og exit fra U21-EM til en sejr og semifinaleplads på bekostning af England, åbnede det op for endnu en kamp til U21-EM.

Nemlig OL kvalifikationskampen mellem de to tabende semifinalister, da tre hold fra turneringen i Danmark indløser billet til OL 2012 i London. England er som værtsnation født deltager, og med nationens exit fra U21-EM skal fire hold kæmpe om tre pladser.

- Det har ikke været muligt at købe billetter til denne kamp i forsalg, da vi først søndag aften blev klar over, om den overhovedet skulle spilles. Da vi gerne vil se mange mennesker på stadion trods den korte tidsfrist for køb af billetter og uden deltagelse fra det danske landshold, har vi valgt at give fri entré på Aalborg Stadion, fortæller turneringsdirektør Christian Bordinggaard.

Kampen bliver spillet den samme dag som finalen - lørdag den 25. juni på Aalborg Stadion.