57:06

1 af 2

Kommunister kan ikke pege på nogen

Under aftenens valgdebat med spidskandidaterne fra Vesthimmerland Kommune kom Socialdemokraterne med frieri til Venstre og SF.

Kommunisternes spidskandidat i Vesthimmerland Kommune kan ikke pege på andre end sig selv og vil ikke lave politik med partier, der vil skære ned på de offentlige budgetter. Så klart var svaret, da emnet i aftenens valgdebat blev drejet over på den kommende konstituering.

Til gengæld kom Socialdemokraternes spidskandidat Palle Jensen med et frieri til Venstres Per Bach Laursen og SF's Pernille Vigsø Bagge.

- Så kan jeg være borgmester. Jeg har jo dobbelt så meget byrådserfaring som jer to tilsammen, sagde Palle Jensen, der dog ikke var på knæ i sit frieri.

Gense debatten ovenfor eller genoplev den i tweets nedenfor. Torsdag er det Læsøs spidskandidater, der krydser klinger klokken 19.45 på TV2/Nord.

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");