Kritik af Nørgaard

Tidligere forsvarsminister, Svend Aage Jensby, kommer i et læserbrev i Nordjyske Stiftstidende med en advarsel til de borgerlige vælgere mod at stemme på rådmand Mariann Nørgaard, der stiller op til Folketinget for Venstre.

Den kontroversielle udmelding mod Nørgaard kommer Jensby med i et læserbrev i Nordjyske Stiftstidende.

Svend Aage Jensby ønsker over for TV2/Nord ikke at uddybe sine meninger, men henviser til avisen, hvori der står at læse, at han sætter spørgsmålstegn ved, om hun har de rette evner til at sidde i Folketinget, eller om opstillingen blot er en indtægtsgivende retræte, efter hun blev vraget som spidskandidat til byrådsvalget til efteråret.

Svend Aage Jensby spørger blandt andet i læserbrevet: "Har hun virkelig vist, at hun dels evner, dels har viljen til at kæmpe for Nordjylland".

Mariann Nørgaard selv afviser kritikken og siger til Nordjyske Stiftstidende, at hun mener, læserbrevet tenderer partiskadelig virksomhed. Ifølge avisen er Mariann Nørgaards begrundelse for at stille op til Folketinget, at hun gennem flere år er blevet opfordret til det, og at tiden nu af er inde til det.

Formanden for Venstre i Mariagerfjord-kredsen, hvor Mariann Nørgaard stiller op, er målløs over angrebet fra den tidligere forsvarsminister.

- Mariann Nørgaard har vores fulde opbakning, siger Bjarne Bertelsen til DR Nordjylland.