LIGE NU:

Kunderne betjenes i Løkken Sparekasse

Kunderne hos Løkken Sparekasse vil ikke mærke forandring. Sparekassen er åben for alle ekspeditioner.

Ingen forandring
Indgåelse af rammeaftale med Finansiel Stabilitet sikrer, at kunderne ikke mærker forandring i det almindelige samarbejde med sparekassen.

I den tidligere udsendte pressemeddelelse fra Finansiel Stabilitet og Løkken Sparekasse er fremgået enkeltheder i den indgåede aftale.

Rådgivning og ekspeditioner
Aftalen sikrer, at kunderne ikke mærker forandring i den daglige betjening. Sparekassen vil køre som normalt. Der er åbent for rådgivning og alle ekspeditioner, der kan hæves i pengeautomater, der kan bruges netbank og der vil blive foretaget budgetbetalinger og øvrige transaktioner som hidtil.

Indlån fuldt sikrede
Da Løkken Sparekasse samtidig er medlem af Det private Beredskab, er alle indlån, herunder særlig indlån som pensionsopsparing og børneopsparing, fuldt sikret via statsgarantien.

Fuld sikkerhed for tilgodehavender
Det betyder, at alle privatkunder, erhvervskunder og øvrige kreditorer har fuld sikkerhed for deres tilgodehavender - bortset fra garantikapitalen.

Der vil således ikke på noget tidspunkt opstå vanskeligheder for den enkelte kunde med at blive betjent i Løkken Sparekasse.