LIGE NU:

Kvinde svindlede boldklub for 200.000

[size=3]Kasserer i nordjysk boldklub forvekslede sin egen privatøkonomi med pengene i klubkassen. Nu er hun dømt. [/size]

Der gik et chok gennem Hirtshals Boldklub, da man pludseligt opdagede, at klubbens kvindelige kasserer havde stukket et større pengebeløb fra klubkassen i egen lomme. Nu sættes der punktum i skandalesagen, skriver Nordjyske.

Kvinden har fået en betinget dom for underslæb og skal betale mere end 200.000 kroner tilbage. Sagen begyndte at rulle tilbage i 2009, da man gennemgik klubbens regnskaber og fandt kraftige indikationer på underslæb.

Siden politianmeldte Hirtshals Boldklub sin tidligere kasserer, og hun er nu blevet straffet med seks måneders betinget fængsel samt 100 timers samfundstjeneste. Derudover skal hun skal betale 207.512 kroner plus sagens omkostninger.

- Vi er godt klar over, at det bliver svært at få pengene igen, siger formanden for Hirtshals Boldklub, Karl Aage Jensen, til Nordjyske.

- Men vi føler, at der er blevet sat et retfærdigt punktum med dommen. Der er blevet statueret et eksempel, tilføjer han. Hirsthals Boldklub har angiveligt strammet op på en række procedurer, så lignende sager ikke kan gentage sig i fremtiden, skriver Nordjyske.