00:32

1 af 2

Læsøs borgmester melder sig ind i Venstre

Venstre har fået endnu en borgmester i Nordjylland.

Læsøs borgmester Tobias Birch Johansen, som blev valgt ind i kommunalbestyrelsen for Læsø Listen, har meldt sig ind i Venstre.

- Jeg har altid været Venstremand, og jeg har vurderet, at jeg tjener Læsøs interesser bedst ved at være medlem af Venstre. Det giver en direkte adgang til regeringen, siger Tobias Birch Johansen.

Det er et stykke tid siden, at Tobias Birch Johansen meldt sig ind i Venstre, og det var ikke planen, at han ville skifte Læsø Listen ud med Venstre før til næste valg.

Tobias Birch Johansen har taget kommunalbestyrelsens øvrige medlemmer med på råd, og da de ikke havde indvendinger, så valgte borgmesteren at skifte Læsø Listen ud med Venstre.

Læsø Listen har efter Tobias Birch Johansens farvel et medlem tilbage i kommunalbestyrelsen. Det er Ole Larsen, som ifølge borgmesteren i øvrigt også er medlem af Venstre.

- Læsø Listen har jo været en slags Venstre liste nummer 2, så jeg tror ikke, at skiftet kommer til at betyde noget i kommunalbestyrelsen, siger Tobias Birch Johansen.