LIGE NU:

Landets dyreste sommerhus ligger i Hornbæk

Tre af de dyreste danske sommerhuse lige nu ligger på samme vej i Hornbæk. Skagen er også godt med på listen.

Der er nok at vælge imellem lige nu, hvis man er mangemillionær og på udkig efter et sommerhus med attraktiv beliggenhed.
 
Landets dyreste sommerhuse skal findes i Hornbæk, Skagen, Dronningmølle og Gilleleje. Det viser en opgørelse fra Boligportal.dk, som har set nærmere på de omkring 12.000 fritidshuse, der er til salg netop nu på det danske marked.
 
Én vej i det danske sommerland udmærker sig ved at lægge adresse til tre af de ti dyreste sommerhuse, der er til salg i Danmark lige nu - nemlig Kystvej i Hornbæk, Nordsjælland. I starten af april indtog Kystvej 48 førstepladsen på listen over de ti dyreste sommerhuse til salg i Danmark.
 
Huset er sat til salg for 39,9 millioner kroner - men så får man til gengæld også udsigt over Øresund og klitterne på Hornbæk Strand fra det 227 kvadratmeter store hus med syv værelser.
 
Nummer to på listen er et hus på Nordre Strandvej i Hornbæk, som kan købes for 29,5 millioner, mens nummer tre er et sommerhus til 25 millioner på Flagbakkevej i Skagen.
 
Herefter følger altså huse i millionklassen i Hornbæk, Gilleleje, Dronningmølle og Skagen.   Heriblandt to huse mere på Kystvej i Hornbæk - Kystvej 30 til 23 millioner kroner og Kystvej 24 til 17 millioner kroner.
 
Modsat vandsiden af Kystvej finder man yderligere et sommerhus til 12 millioner kroner, men den pris rækker altså ikke til en plads i top ti.
 
Det "billigste" hus i top ti ligger på Ruths Vej i Skagen og kan købes for 15,4 millioner kroner.

Her kan du se de ti dyreste sommerhuse