LIGE NU:

Larmende stilhed i Jomfru Ane Gade

Restauratørerne havde på forhånd opfordret gæsterne til at holde et minuts stilhed. Til minde om den 21-årige århusianer, der sidste lørdag blev stukket ihjel i Gaden. Kun ganske få valgte at vise den dræbte en sidste ære.

Udenfor diskotek Tiger, hvor masseslagsmålet startede for en uge siden, var det kun en ganske lille gruppe på seks unge, der valgte at stoppe op for at mindes den dræbte William Lennon Davis, der kun nåede at blive 21.

- Folk tager det jo ikke seriøst med et minuts stilhed herinde. Det er fuldstændigt respektløst, sagde tre af de unge værtshusgæster, Allan Christensen, Anette Hansen og Michael Andersen alle fra Aalborg, til TV2/NORD.

Fredag nat en uge efter knivdrabet kom blot til at ligne så mange andre aftener i forlystelsesgaden. Langt hovedparten af gæsterne ignorerede fuldstændig restauratørernes opfordring om et minuts stilhed ved midnat.

Der var total mangel på koordinering værtshusene og diskotekerne imellem.
Da klokken var præcis 24.00 spillede musikken på flere af værtshusene bare videre for fulde drøn.

I øvrigt så beslaglagde politiet i løbet af natten en foldekniv og en peberspray - inden for den visitationszone, der nu er indført i Jomfru Ane Gade.