SENESTE NYT:

Lasse Steffensen afgjorde lokalopgøret

Med to mål inden for tre minutter i anden halvleg blev den tidligere Jammerbugt FC-spiller en klar matchvinder, da hans nye klub Vendsyssel FF slog Jammerbugt med 2-1.

Den tidligere Jammerbugt FC spiller Lasse Steffensen blev matchvinder for Vendsyssel FF med to scoringer i anden halvleg. Han sørgede for, Vendsyssel FF kunne gå fra banen med de første sejr i 10 kampe med resultatet 2-1.

- Jeg har stadig mange følelser for min tidligere klub og stadig mange gode venner i Jammerbugt. Det er meget specielt at spille mod min gamle holdkammerater, sagde den dobbelt målscorer efter kampen

Startede på bænken

Noget overraskende havde Vendsyssels træner Henrik Pedersen valgt at starte med den tidligere Jammerbugt spiller på bænken, men det tog Lasse Steffensen koldt og roligt.

-  Det må I spørge træneren om. Sådan er det, og så må jeg jo bare gå ind og modbevise, sagde Lasse Steffensen. 

Lasse Steffensens familie var også på plads til lokalopgøret i silende regnevejr sammen med 1000 andre tilskuere.  Lasse Steffensens far Jan er selv tidligere fodboldspiller i Jammerbugt FC og ikke nok med det, Lasses søster Line er ansat på fuld tid i Jammerbugt FC.

 Se hele interviewet med matchvinderen her:

Interview med Lasse Steffensen efter kampen mod Jammerbugt FC.

Træneren er glad og lettet

Træner Henrik Pedersen var også en både glad og lettet mand, efter han havde ført Vendsyssel FF til den første sejr i 10 kampe. 

Før kampen havde Henrik Pedersen sagt til TV2 Nord, at det, han havde set i de seneste kampe, havde givet ham troen på, det nok skulle komme, og det blev så i dag. 

- Spillerne har fundet ud af, de faktisk kan vinde en fodboldkamp. Det får selvfølgelig betydning for fremtiden, siger han.

- Det at vinde sin første kamp i ti kampe, og især når vi tager med, hvad der skete i sidste sæson, så betyder den her sejr rigtig meget, lyder det fra Henrik Pedersen

Hør hele interviewet med træneren.

Interview med Vendsyssel FF's Henrik Pedersen efter 2-1 sejren over Jammerbugt FC.
280518 retten aalborg

Mand gemte riffel i guitartaske

151021 Aalborg lufthavn

play Efterårsferien bliver den travleste i halvandet år for Aalborg Lufthavn

vaccine tv2

play Det tredje stik: Her kan du blive vaccineret

151021 nærpoliti

play Nye politiassistenter sikrer tryghed i Brønderslev

280518 retten aalborg

Mand gemte riffel i guitartaske

151021 Aalborg lufthavn

play Efterårsferien bliver den travleste i halvandet år for Aalborg Lufthavn

Til forsiden

Til forsiden