LIGE NU:

Lejede hus ud - nu er lejerne væk... med alt interiør

Lasse Johansen fra Brønderslev fik sig lidt af et chok, da han kiggede ind i det hus han selv havde lejet ud til en familie.

Selvom Lasse Johansen ikke havde modtaget en opsigelse på lejekontrakten af huset i Brønderslev, så var familien flyttet og de havde ikke kun pakket kufferterne med deres egne ting. Huset var tømt for alt.

- De har taget alt. Komfuret, ovnen, vaskemaskinen, tørretumbleren, køleskabet og køkkenvasken. Ja og selv fyret og armaturet på badeværelset var væk, siger Lasse Johansen, der udlejede huset i god tro.

Lasse Johansen troede, at alt var i orden, da han udlejede huset til familien med ti børn. I februar blev han dog lidt nervøs, da han ikke modtog huslejen, og han blev fortalt at de var flyttet.

Da han selv besøgte huset var det tomt - ikke bare for mennesker, men for alt.

- Jeg har fået at vide af politiet, at jeg skal skrive en liste over alle de ting, der er stjålet. Men jeg regner ikke med, at jeg får erstatning eller noget. For der er jo ikke tegn på indbrud, siger han.

Der var intet tegn på indbrud, da han kom derud. Dørene var låst og vinduerne lukkede, og nøglen har familien endnu.

- Jeg er rigtig træt af det. Jeg gik bare i stå da jeg så det. Nu står jeg med to huslejer. jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville flytte ud i huset, men nu er det jo helt ubeboeligt, så jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre nu, siger Lasse Johansen.

Lasse Johansen venter nu på at høre fra politiet, der har modtaget sagen.

- Jeg har brugt så meget tid, krudt og energi på det hus, og nu er det bare ingenting værd. Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op, siger han til TV2/Nord.

Maleren fra Brønderslev har fået skiftet låsene på huset og udlejerne har han ikke set siden de forlod huset.