LIGE NU:

Lindholm Bokseklub i oprør

Lindholm Bokseklub har fyret kampboksernes træner. Der er kampbokserne utilfredse med, så nu har de boykottet klubben.

Kampbokserne i Lindholm Bokseklub er svært utilfredse med deres klub. Torsdag valgte bestyrelsen at fyre deres træner John Dahl. Det falder dog ikke i god jord ved bokserne, der nu boykotter træningen og klubben.
 

- Siden han er begyndt her har han fået minimum tyve kampboksere til start. Og nu, hvor han er væk, så er der ingen grund til, vi er der længere, siger Delwar Ali Mizori, der er kampbokser i Lindholm Bokseklub.
 

Torsdag morgen blev træner John Dahl fyret, mens han var på vej ud af landet på ferie. Om mindre end fjorten dage skal fem af hans kampboksere i ringen til DM for begyndere. Men uden deres gamle træner, vil de ikke stille op for Lindholm Bokseklub.
 

En af bokserne er Nikolaj Larsen. Hans mor fortæller, at den 13-årige dreng ikke vil til DM uden John Dahl.
 

- Han vil ikke trænes af en ny træner en uge før DM. Så han har valgt at sige, at så kommer han bare ikke med til DM i år, siger Bettina Larsen.
 

Kampbokserne har ikke kunnet få en begrundelse for fyringen fra bestyrelsen. TV2/Nord har talt med både formand Tina Pallesen og næstformand Kim Brix på telefon. De fortæller, at det er en enig bestyrelse, der står bag fyringen, men at de ikke vil kommentere baggrunden for fyringen.

 

Næstformand Kim Brix siger dog således om fyringen af træneren:

 

- Han ligger, som han har redt.

 

Bestyrelsesformand Tina Pallesen oplyser, at klubben har ansat en ny træner til kampbokserne. Det bliver Flemming Pedersen, der er gammel bokser fra Lindholm Bokseklub. Det får imidlertid ikke bokserne til at blive.

 

- Vi regner med, at når John Dahl kommer tilbage, så starter vi vores egen klub. Ellers så må vi finde på en anden løsning. Vi kommer aldrig til at bokse for Lindholm igen, siger Delwar Ali Mizori.