Linnemann indtager førstepladsen

Den nordjyske rallycross-kører Ulrik Linnemann er i øjeblikket helt i front i EM rallycross.

I weekenden blev årets anden afdeling af EM i rallycross (ERX) kørt i Portugal, og endnu engang var nordjyske Ulrik Linnemann repræsenteret på præmiepodiet.

Ulrik Linnemann leverede fire gange topfem-placeringer i de indledende heats og vandt overbevisende semifinalen. I den endelige finale blev det til en flot tredjeplads.

Efter en intens kamp i finalen endte løbet med en flot tredjeplads til nordjyden. Med den placering - sammenholdt med de fire flotte heats - kunne Ulrik Linnemann tilføje 24 point til mesterskabet, hvilket betyder en nuværende flot førsteplads i mesterskabet. Han er dog tæt forfulgt af svenskeren Erik Farén på andenpladsen og Russeren Ilder Rakhmatullin på tredjepladsen.

Næste gang Ulrik Linnemann og hans rallycrossteam skal i aktion bliver d. 25 og 26 maj i Ungarn.