LIGE NU:

Livsfarlige piller tabt i Terndrup

En æske med 100 livsfarlige piller er mandag blevet tabt i Terndrup. Politiet har haft hunde på stedet, men det er endnu ikke lykkedes at finde de mange piller.

Mandag aften modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra Terndrup, hvor en mand havde tabt 100 piller, der ved indtagelse kan være livsfarlig.

Tirsdag morgen har Nordjyllands Politi været på stedet med en hundepatrulje, men det er endnu ikke lykkedes at finde pillerne.

- Vi har haft en patrulje på stedet, men vi har ikke fundet pillerne. Sneen og de mange mennesker gør det svært for vores hunde, og derfor har vi opgivet at finde de forsvundne piller, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Carsten Kjær.

Pillerne er blevet tabt mellem Musvitvej og Spurvevej i Terndrup, og Nordjyllands Politi advarer mod at indtage pillerne, og opfordre til at ringe på 114, hvis man finder pillerne.

- Vi vil gerne give en advarsel til borgerne, da det kan være børn, der finder de her farlige piller. Jeg vil ikke sige, hvilke piller, der er tale om, men der er farlige, siger Carsten Kjær.