LOGSTOR køber store dele af Star Pipe

Fjernvarmerørfabrikanten LOGSTOR har købt de væsentlige dele af aktiviteterne i rørfabrikken Star Pipe fra Fredericia.

LOGSTOR, der producerer fjernvarmerør og er hjemmehørende i Løgstør, har købt de væsentlige dele af Star Pipe fra Fredericia.

Det betyder, at LOGSTOR overtager al Star Pipes produktionsudstyr samt deres færdig- og råvarelager, der så skal distribueres ud på nogle af LOGSTORs ni fabrikker i Danmark, Sverige, Finland, Polen, Kina, Dubai og Korea.

- Vi håber på at kunne samle den væsentlige del af Star Pipes kunder op, siger direktør i LOGSTOR Corporate Communications, Kurt Weiss. Han fortæller også, at LOGSTOR ikke har planer om at åbne en ny fabrik i Fredericia, hvor Star Pipe havde hjemme. LOGSTOR har nemlig allerede en fabrik i byen.

<b> Den bedste løsning for kunderne </b>
Det er en nedgang i produktionen, der har fået Star Pipe til at sælge til Løgstør-virksomheden. Det var simpelthen ikke længere overskudsgivende at holde liv i fabrikken.

- Trods millioninvesteringer i at effektivisere produktionen i Fredericia i de seneste år er det ikke lykkedes at skabe fundament for en lønsom drift, og vi vurderer, at et salg til LOGSTOR er den bedste løsning for virksomheden og vore kunder, siger Star Pipe's bestyrelsesformand, Kaj Thomsen.

Salget berører cirka 100 medarbejdere i Fredericia.

Forsiden lige nu