Logvin debuterer med nederlag

Storsatsende Vendsyssel Håndbold måtte søndag se sig slået af Hadsten. Til gengæld fik den tidligere topspiller Tanja Logvin debut.

To gange er Tanja blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller. Søndag fik hun så debut til for 2. divisionsholdet Vendsyssel Håndbold. Det blev dog aldrig den debut, hun kunne have drømt om. Den spillende assistenttræner var en skygge af sig selv, og nåede kun at score et mål i første halvleg, inden hun måtte se sig skiftet ud. Hele anden halvleg så hun fra bænken. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Det var dog langt fra kun Tanja Logvin, der ikke leverede varen. De to hold kunne gå til pause ved stillingen 10-15 til udeholdet. Vendsyssel Håndbold formåede dog at skabe lidt spænding. Holdet kom godt i gang i starten af anden halvleg og formåede at bringe sig foran 18-17. Men det var Hadsten, der trak det længste strå. Topholdet vandt kampen 26-30. Dermed ligger Hadsten fortsat nummer et med maksimumpoint. Kun et hold rykker op i 1. division. Med to nederlag i seks kampe ligner Vendsyssel Håndbold ikke umiddelbart et oprykkerhold.