LIGE NU:

Logvin ny assistent i Vendsyssel Håndbold

Hun er tidligere i sin karriere blevet udråbt til verdens bedste håndboldspiller. Nu er Tanja Logvin klar til at udfylde en ny rolle for den ambitiøse håndboldklub i Vendsyssel.

Med den store spillertilgang og interesse der er for Vendsyssel håndbold har det været nødvendigt at øge trænerstaben. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi har vurderet at Tanjas rutine og erfaring vil bidrage med rigtig meget til de mange unge spillere der i truppen. Det er dog samtidig aftalt at Tanja kan spille hvis det vurderes at være det rigtige, siger direktør Jan Hansen.

- Jeg synes det er spændende at træne andre, og da klubben spurgte mig om jeg ville påtage mig rollen som assistent var det naturligt at sige ja. Jeg glæder mig til at sidde på bænken, være med til at planlægge, men også at udvikle de mange dygtige spillere der er på holdet. Jeg håber at jeg kan være med mange år frem her i klubben, for der er spændende tanker i gang og talentmassen i det Nordjyske er rigtig stor, så det er her vi skal satse og udvikle, supplerer Tanja Logvin.

- Jeg har nu arbejdet med Tanja et stykke tid, og er rigtig glad for at hun vil tiltræde som assistenttræner i klubben. Vi er mange til træning og derfor er det vigtigt at vi har fokus på alle i truppen således at vi får udviklet spillerne og holdet. Tanjas rutine betyder rigtig meget i den sammenhæng og jeg er sikker på at vi sammen kan få holdet og den enkelte spiller løftet i niveau, siger cheftræner Claus Fonseca.