LIGE NU:

Logvin og Deriougina uden fremtid i Aalborg

Toms Liga-klubben Aalborg DH og de to spillere Natasja Deriougina og Tanja Logvin har ikke nogen fælles fremtid. De to er færdig i Aalborg senest til sommer.

De to håndboldprofiler Natasja Deriougina og Tanja Logvin har ikke nogen fremtid i Aalborg DH. Selv om klubben i øjeblikket har hårdt brug for point i bunden af Toms Ligaen, så har Aalborg DH's norske træner Leif Gautestad ikke i sinde at bruge de to stjernespillere. Hverken nu eller i fremtiden.

- Vi har en træner, som har et ønske om, hvordan truppen skal se ud i fremtiden, og et fremtidens Aalborg DH er uden Tanja Logvin og Natasja Deriouguina, siger administrationschef i Aalborg DH, Jan Hansen, til Nordjyske Stiftstidende.

Administrationschefen ønsker ikke at afsløre, hvad der ligger til grund for beslutningen.

- Leif (Gautestad, red.) har fortalt mig, hvorfor han ikke længere ser dem som en del af fremtiden Aalborg DH, men det vil jeg ikke referere her, siger Jan Hansen.

Natasja Deriougina og Tanja Logvin har kontrakt med Aalborg-klubben frem til juni næste år. Jan Hansen fortæller til avisen, at Aalborg DH er parat til at sælge de to spillere og samtidig er på udkig efter erstatninger.

Aalborg DH ligger næstsidst i Toms Ligaen med seks point efter 11 spillerunder.
/ritzau/