Lokale køber Nordjysk Elhandel

Stifterne af energiselskabet Nordjysk Elhandel A/S har besluttet at sælge deres aktier i selskabet, til en kreds af nordjyske erhvervsfolk.

Med det nye ejerskab tilføres Nordjysk Elhandel ressourcer til yderligere vækst i Danmark og internationalt. Samtidig bliver selskabet ikke længere omfattet af de begrænsninger, som er indeholdt i rammerne for kommunal virksomhed, herunder internationale aktiviteter, og som har medført et behov for en afhændelse af de kommunale ejeres aktieposter i Nordjysk Elhandel.
 
- Vi er egentlig kede af, at vi ikke kan fortsætte ejerskabet af Nordjysk Elhandel. Selskabet har gennemgået en fantastisk udvikling, skabt flotte økonomiske resultater og nordjyske arbejdspladser. Til gengæld er jeg meget tilfreds med, at vi nu er lykkedes med at sælge Nordjysk Elhandel til en gruppe af nordjyske erhvervsfolk, som jeg har stor respekt for, og som vil kunne bidrage til at udvikle selskabet yderligere til gavn for erhvervslivet i Aalborg og omegn, udtaler borgmester i Aalborg og nuværende bestyrelsesmedlem i Nordjysk Elhandel, Henning G. Jensen.

Aktieposterne overdrages senest den 14. januar 2011.

Forsiden lige nu