Lottogevinsten trækkes kl. 10

Foto: Danske Spil

Den rekordstore lottegevinst på 102 millioner kroner trækkes torsdag kl. 10 [size=2] [/size]

Kl. 10 torsdag formiddag udløses spændingen blandt omkring tre millioner lottospillere om, hvem der vinder førstepræmien på godt 102 millioner kroner i Lotto.
Det oplyser Thomas Rørsig, som er informationschef i Danske Spil.

- It-folkene i Finland og Danmark har siddet hele natten for at få problemet løst. Vi forventer at gennemføre trækningen kl. 10. Den finder sted i Norge. Så får vi lynhurtigt resultaterne herned, siger han.

Udsættelsen skyldes en teknisk fejl i Finland, som udsatte den planlagte trækning onsdag aften, oplyser Thomas Rørsig.

- Det er et nordisk spil med otte deltagende lande. De tal, vi fik fra Finland, stemte ikke overens med tallene fra vort eget system. Det er en opgørelse over antallet af spillede rækker. Vi skal være sikre på, at alle spillede rækker deltager i trækningen, siger han.

Efternølere kan godt glemme alt om at købe en Lottokupon, for spillet blev lukket kl. 18 onsdag aften, forklarer Thomas Rørsig.

- Gid det var så vel. Spillet er lukket kl. 18 i går. Det er den største førstepræmiepulje nogensinde, fastslår han.

Efter en kamp med tekniske problemer onsdag aften i først Norge og siden Finland kastede Danske Spil og de andre nordiske spiludbydere håndklædet i ringen og udskød trækningen til torsdag morgen.

- Vi har besluttet, at trækningen ikke vil ske onsdag aften eller natten til torsdag. Årsagen er, at de tekniske problemer fortsat ikke er løst, sagde konstitueret kommunikationschef ved Norsk Tipping, Magne Vikøren, til VG.no.

Norsk Tipping er den norske pendant til Danske Spil. Ved onsdag aftens trækning var der godt 102 millioner kroner i puljen. Sammen med spillere fra Danmark og Norge venter håbefulde deltagere i Sverige, Island, Estland, Letland, Litauen og Finland.

Forsiden lige nu