Louise Bager Due stopper

Den tidligere Hjallerup-spiller Louise Bager Due vælger nu at stoppe håndboldkarrieren. Familien skal i fokus, siger hun.

Det sker efter de seneste 11 år i Viborg HK. Med Viborg HK har Louise Bager Due blandt andet andel i tre Champions League triumfer og seks danske mesterskaber, ligesom hun har vundet både EM- og OL guld med det danske landshold. Hun opnåede at spille 317 kampe og score hele 18 mål for Viborg HK.
Det er et ønske om i højere grad at kunne hellige sig familielivet, der har fået Louise Bager Due til at træffe beslutningen om at indstille sin håndboldkarriere.

- Tiden er inde til, at familien skal mere i fokus. Det er noget, jeg har gået og overvejet i længere tid, for det er ikke en beslutning, man bare lige tager, når man har været med i gamet i så mange år og har været så glad for det. Jeg har haft fornøjelsen af, at være på hold med så mange fantastiske piger, og det sammenhold, vi har haft, er noget, jeg kommer til at savne. Men jeg er meget afklaret med min beslutning, og samtidig meget glad for, at klubben har vist forståelse for den, siger Louise Bager Due, som fortsat vil være tilknyttet Viborg HK i en funktion, hvor hun skal arbejde med talentudviklingen på målvogtersiden.

- Louise startede jo med at komme fra Hjallerup og træne med mig, allerede da hun var 16 år, så hun og Viborg HK mødtes tidligt, kan man sige. Det var jo dejligt at se, hvordan det bar frugt, og Louise blev en international klassemålvogter, lyder det fra Viborg HKs sportschef, Susanne Munk Wilbek.

Sportschefen erkender, at hun nu har en udfordring i at få målvogterkabalen til at gå op til den kommende sæson.

Forsiden lige nu