Lucas Bjerregaard brager videre

Foto: Pressefoto / Dansk Golf Union

Med en runde i fem under par buldrede Lucas Bjerregaard i front for Willis Masters. Han tager en føring på to slag med til finalerunden, hvor nærmeste forfølger er Knud Storgaard i samlet fire under par.

En stille start på anden runde, der blev spillet torsdag blev fulgt op af en flot stime af birdies mod slutningen og dermed rykkede det nordjyske golftalent Lucas Bjerregaard helt til tops inden finalen fredag. Bjerregaard har efter de to første runder været godt tilfreds med spillet, men i sær i dag, var det rigtigt godt.

- Jeg spiller faktisk rigtigt godt i dag. Jeg får ikke så meget ud af det på de første 11 huller, men så begynder jeg at hole nogle lidt lange putts, forklarede Bjerregaard efter runden og afslørede, at en sejr på ECCO Touren er det eneste, han føler, han mangler i år.

Knud Storgaard ser ud til at være manden, der skal forsøge at spolere den totale triumf for Lucas Bjerregaard. Den bund-rutinerede tidligere Europatour-spiller er samlet i fire under par efter to runder med masser af godt spil.

Forsiden lige nu