Foto: Pressefoto / Dansk Golf Union

Lucas Bjerregaard vandt første professionelle sejr

Lucas Bjerregaard vandt Nordic League-kvalifikationen i Himmerland og er klar til final stage i næste uge.

ECCO Tour-sæsonen er forbi, men spillerne er allerede nu ved at kæmpe om startpladserne til 2012-sæsonen. Mandag og tirsdag blev første afdeling af kvalfikationen til næste års Nordic League afviklet i Himmerland, hvor der blev kæmpet om startpladser til næste års ECCO Tour og adgangsbilletter til kvalifikationens final stage i Sverige i næste uge. 

Nyprofessionelle Lucas Bjerregaard vandt første afdeling med en samlet score -6 efter runder i 68 og 66 slag - efterfulgt af to amatører, Ikast-spilleren Nikolaj Norman Hansen og norske Aksel Olsen. Det var Lucas Bjerregaards første sejr som professionel.  

I toppen af leaderboardet var også Patrick O'Neill, Kim Wilhelmsen og Kristian Nielsen, der med en 65'er gik dagens laveste runde.  

De 35 bedste fra kvalifikationen i Himmerland er 100 procent sikre på at kunne spille samtlige ECCO Tour-turneringer i 2012, og de 26 bedste skal altså i næste uge til Bokskogen i Sverige for at spille den endelige kvalifikation til Nordic League 2012. 

78 spillere er med i feltet her, og top 30 sikrer sig retten til at spille samtlige Nordic League-turneringer på såvel ECCO Tour, Nordea Tour og Finnish Golf Tour næste år.