02:45

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Lufthavnskritik fortsætter

Flere kritiserer det psykiske arbejdsmiljø.

Som TV2/Nord også har kunne berette, er der blandt tidligere ansatte stor utilfredshed med det psykiske arbejdsmiljø i særligt Aalborg Lufthavns security-afdeling, der står for skud. Fagbladet 3F melder i dag om seks tidligere ansatte, der alle beskriver det som en arbejdsplads med dårligt psykisk arbejdsmiljø, hvor ledelsen ikke vil erkende de tydelige problemer, der er.

- Lederne holdt ikke deres løfter og den måde lufthavnen ledes på er noget svineri. Der trænger til at blive ryddet godt op, siger en 42-årig tidligere ansat, der ønsker at være anonym, til Fagbladet 3F.

TV2/Nord fortalte tidligere om Tina Aabech Søborg og Lone Cornelius, der begge har været ude for at mellemledere har talt nedladende til dem. De blev begge fyret i forbindelse med Cimber Sterlings konkurs, og ifølge lufthavnens ledelse kan de fleste sager føres tilbage til konkursen.

- Vi har haft et godt samarbejde siden Cimber-Sterlings konkurs i maj 2012, og har blandt andet udskiftet en afdelingsleder, som konsekvens af problemerne. Vi har taget hånd om de personer, der havde problemer og ønsker kun at komme til bunds i det her, siger vice- og driftsdirektør Kim Bermann.

Alligevel er personalet i security-afdelingen indkaldt til et møde torsdag, hvor det psykiske arbejdsmiljø ifølge Fagbladet 3F er et af hovedpunkterne.

Hør om de to tidligere ansattes oplevelser i klippet ovenfor.