Lynge J. vil ikke udbyde uenigheder

Lynge Jakobsen kalder årsagen til fyringen af Bruce Rioch "en helhedsvurdering", der var præget af den alvor, som det er at ligge til nedrykning i SAS Ligaen.

Forklaringen på fyringen af Bruce Rioch som AaB-træner er, at han og klubbens ledelse er uenige om, hvordan man får lavet bedre resultater i SAS Ligaen i fremtiden.

Uenigheden er sportsdirektør Lynge Jakobsen ikke er meget for at konkretisere. Han kalder det et personaleanliggende. Direkte adspurgt, hvad Riochs manglende udskiftninger i kampene har betydet, svarer sportsdirektøren:

- Jeg vil ikke definere nærmere, hvad der har betydet noget for mig. For mig er det en helhedsfornemmelse. Vi har spillet 10 kampe, og hvis man ikke har respekt for at have spillet så mange kampe og stadig ligge under stregen, så er det fordi, man har været med i gamet i for kort tid. Jeg har respekt for den situation, siger han til Ritzaus Bureau.

Onside.dk har efter tirsdagens kamp i Champions League bragt en historie om, at Rioch og Lynge Jakobsen i minutterne efter kampen var i et verbalt opgør i omklædningsrummet, hvor den skotske træner angiveligt blev meget hidsig.

- Det kan godt ske, at nogle har oplevet, at der har været en diskussion. Men spillere går også og siger noget til hinanden, og så går de og kysser hinanden nede i hjørnet bagefter, når de har scoret. Det er måske, fordi man ikke er vant til, at andre kan have en dialog, men jeg skal understrege, at det ikke er derfor, at beslutningen er taget. På ingen vis, slår han fast.

/ritzau/