LIGE NU:

Lynge og Risgård fortryder og beklager

Både Lynge Jakobsen og Kasper Risgård beklager nu hver især, deres kritik af den anden. Risgård var sur over AaBs udspil og Lynge var sur over Risgårds reaktion på udspillet om en kontraktforlængelse.

Bølgerne går højt i AaB
Bølgerne går højt, når der forhandles spillerkontrakter i AaB. Det vidner forhandlingerne imellem Kasper Risgård og Lynge Jakobsen. Og for en gangs skyld, udspilles den i pressen ? og ikke bag lukkede døre.

Kasper Risgård var sur
Kasper Risgårds spilleragent Kim Wacker, meldte ud tidligere på onsdagen, at forhandlingerne var brudt sammen. Kasper Risgård udtalte skuffelse over AaBs økonomiske udspil.

Lynge Jakobsen var sur
Denne udtalelse fik Lynge Jakobsen på banen. For en gangs skyld valgte AaBs sportsdirektør, at bruge pressen til at kommentere omkring forhandlinger. Lynge kritiserede Kasper Risgård, og fortalte pressen, tilbuddets størrelse han havde givet til Kasper Risgård.

Nu fortryder de begge
Her efter middag, ser det ud som om begge har fortrudt.

- Jeg burde være for klog til at hoppe på udtalelser som Kasper er kommet med. Det jeg forsøger at sige, er, at jeg er hoppet på noget, jeg normalt ikke hopper på, og hvis jeg skal være direkte, så vil jeg nok også sige, at det har jeg også fortrudt, siger Lynge Jakobsen til DR Sporten.

Også Kasper Risgård fortryder nu sine udtalelser, tidligere på dagen.

Ny kontrakt?
Om begge disse beklagelser og fortrydelser så resulterer i, at Kasper Risgård faktisk forlænger sin kontrakt med AaB, står hen i det uvisse.

Fortsættelse følger - utvivlsomt ?

Kasper Risgårds kontrakt med AaB, udløber til sommer.
I januar måned, vil Kasper Risgård frit kunne indgå aftale med anden klub.