LIGE NU:

Lynges job bliver til to

Der skal ansættes to - en sportschef og en administrerende direktør - når Lynge Jakobsen stopper i AaB til sommer.

Når Lynge Jakobsen stopper som AaB-direktør, skal klubben både have ansat en sportschef og en administrerende direktør. Det skriver bold.dk.

- Der skal findes en sportschef, og der tror jeg da, at jeg bliver bedt om at nævne nogle navne, så bestyrelses kan beslutte, hvem det så skal være. Men en sportschef skal der ansættes, siger Lynge Jakobsen til bold.dk.

I sommer gik Lynge Jakobsen fra at være sportsdirektør i AaB til at blive administrerende direktør. Dengang ansatte man Børge Bach som kommerciel leder i klubben, dog i en midlertidig stilling. Derfor skal der også findes en erstatning for Børge Bach. Hvornår, er der endnu ikke taget nogle beslutninger om.

- Processen er løbende. Jeg ved ikke, om situationen med Børge og ansættelsen af en administrerende direktør lige bliver til sommer, men det er med i den proces, som bestyrelsen sætter i gang nu, siger Lynge Jakobsen til bold.dk.

62-årige Lynge Jakobsen stopper som sportsdirektør pr. 30. juni efter eget ønske.

Lynge startede som sportschef i AaB i 1996. For cirka et år siden blev han forfremmet til overordnet direktør, da Poul Sørensen stoppede fra nævnte stilling.