00:41

Foto: Iben Hedemann (arkiv)

1 af 2

Mads Mensah: Jeg glæder mig

Mads Mensah Larsen fra Aalborg Håndbold glæder sig over at være udtaget til træningslejren forud for EM i Herning i januar.

Aalborg Håndbolds bagspiller Mads Mensah Larsen er blandt Ulrik Wilbeks 18 udvalgte til en træningslejr forud for EM i januar.

Det betyder ikke, at han er sikker på at være med til EM. Men det betyder, at han er rigtig godt på vej.

- Det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg synes, jeg har haft en god sæson indtil videre, og det er dejligt, at man bliver belønnet for det, siger han.

Han håber naturligvis, at han kan overbevise landstræneren om, at han også er værd at satse på, når den endelige trup skal udtages.

Mads Mensah Larsen forventer en særlig oplevelse, hvis han får lov at komme med til EM.

- Det er jo kæmpestrort for forhåbentlig hele håndbold-Danmark, men også for os spillere at mærke den opbakning, der forhåbentlig bliver nede i Herning. Så det glæder vi os meget til, siger Mads mensah Larsen.

Hans træner i Aalborg, Nikolaj Jacobsen, er på ingen måde overrasket over udtagelsen.

- Han har holdt et utroligt højt niveau og et stabilt niveau og har været en af de bærende kræfter på vores hold i år både i den hjemlige turnering og i Champions League, så det kom ikke helt bag på mig, siger Nikolaj Jacobsen.

Yderligere tre spillere fra Aalborg er blandt de ti ekstra spillere, som landstræneren har udtaget. Det gælder Jacob Bagersted, Morten Slundt og Marcus Mørk