Målfest da AaB slog Silkeborg

AaB hænger på topholdene i SAS-Ligaen efter 6-4 sejr over bundholdet Silkeborg.

Ambitionerne er til mere end den nuværende sjetteplads i SAS Ligaen, men det kniber at indfrie dem.

AaB lignede heller ikke et kommende tophold i begyndelsen mod Silkeborg. De første 25 minutter var en lang ørkenvandring, men så kommer der gang i festen.

Rasmus Würtz bragte AaB foran med 1-0. Bare minutter senere fik hjemmeholdet udlignet. Første halvleg sluttede skidt for AaB. Meget skidt endda. Efter et hjørnespark til Silkeborg fik bolden lov til at passere henover både Jimmy Nielsenog et par AaBere og ind i nettet. Silkeborg førte 2-1 ved pausen.

AaB starter på en frisk i 2. halvleg. Der er spillet bare 4 minutter, da Fredrik Winsness udlignede til 2-2.

Kampen eksplodere i en sand målfest. Rade Prica gjorde det til 3-2. Svenskerens tredje mål i foråret for AaB.

Prica lynede igen et par minutter senere. 4-2 til AaB.

AaB forsvaret var i det venlige hjørne. Michael Jacobsen gav Søren Vestergaard masser af plads. Bundholdet var med igen. 3-4.

To minutter senere var det AaB, som jublede. Rade Pricas scorede igen. Svenskerens tredje scoring på bare 11 minutter.

Fem minutter før tid før hjemmeholdet nyt håb. Thomas Raun reducerede på straffespark.

AaB havde endnu et mål i posen. Frederik Winsnes med sin 2. scoring og AaBs sjette. 6-4 til AaB,