Målfest på Aalborg Stadion

AaB vandt onsdag aften 4 - 1 over Randers FC på et fyldt Aalborg Stadion. Endelig fik de trofaste AaB fans en sejr på hjemmebane.

Aab er for første gang over nedrykningsstregen i otte måneder efter onsdagens sejr over Randers FC på 4 - 1.
Kayke scorede i kampens tredje minut. Jeppe Curth bankede endnu en bold i nettet i kampens 29. minut og endelig 45 minutter inde i kampen var det Anders Due, der scorede til 3-0.

I kampens anden halvleg fik Randers FC et enkelt mål igennem AaB's forsvar, men 63 minutter inde i kampen cementerede Morten Duncan Rasmussen, at AaB for alvor har fundet formen og scorede til 4 - 1.

Masser af fans var ellevilde for hjemmesejren. I alt havde 9.559 tilskuere fundet vej til Aalborg Stadion, hvilket er sæsonrekord.