Foto: Torben Lykke Larsen (Arkiv)

Mand bed betjent i armen

Politimæssigt bød nytårsnat ikke på alvorlige hændelser, men en betjent blev bidt i armen, da en mand modsatte sig anholdelse.

Nytårsaften og -nat blev politimæssigt en rolig omgang og vagtchef ved Nordjyllands Politi Heine Hansen, der søndag morgen overtog vagten fra sin kollega kan i døgnrapporten se tilbage på en række hændelser, der ikke adskiller sig meget fra en almindelig lørdag i  Nordjylland.

- Der har været nok at lave for folkene, der var på arbejde, men der har ikke været nogle alvorlige hændelser, siger vagtchefen.

- Der har været en række containerbrande, men det er ikke meget anderledes end hvad vi har set andre år til nytår og så har vi haft en del personer i detentionen, der ikke har kunnet finde ud af at festen var slut, fortæller han videre.

Nytårsnattens alvorligste hændelse skete, da en mand modsatte sig anholdelse og endte med at bide en betjent fra Nordjyllands Politi i armen. Han blev, trods modstanden, anholdt, sigtet for overtrædelse af straffelovens pragraf om vold mod tjenestemand og anbragt i detentionen.

Læs også Vildfaren raket satte ild til købmandsbutik

 

Læs også Rolig nat på akutmodtagelserne: Kun tre fyrværkeriskader

 

Læs også Travl nat for brandvæsnet: Masser af containere i flammer