Foto: Torben Lykke Larsen (Arkiv)

Mand fra pistoldrama på Egholm hentet af psykoseteam

51-årig mand er hentet af Psykoseteamet ved psykiatrien, efter at være løsladt. Manden blev i går anholdt for at have lusket rundt og skabt panik på Egholm torsdag aften.

En 51-årig mand havde røget hash inden han luskede omkring med splatterpistol i nærheden restaurant Kronborg, hvor der blev holdt børnefødselsdag. Der blev sendt en større politistyrke afsted mod Egholm. Manden var meget påvirket, da politiet anholder ham.

Politiet har nu valgt at løslade manden.

- Han har oplyst til os, at han havde røget noget hash inden episoden på Egholm og vi er også blevet kontaktet af hans søster, der fortæller, at han bliver mærkelig af at ryge hash, siger Per Jørgensen vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Ved løsladelsen blev manden hentet af Psykoseteamet ved Psykiatrien i Aalborg. Manden er kendt i psykiatrien. Derudover så oplyser Per Jørgensen, at manden ingen fast bopæl har.

Politiet vurderer nu, om der er tilstrækkeligt bevis for at rejse tiltale. Det er usikkert hvor vidt han havde peget med pistolen og manden havde ikke efter politiets oplysninger sagt noget direkte til dem, der følte sig truet af manden.