Foto: Tv2nord.dk

Mange vil hjælpe til jul

Efter TV2/Nord oprettede Facebook-gruppen "TV2/Nord Hjælp - det er jul", har 415 brugere allerede meldt sig til enten at give eller modtage julehjælp.

Julekurve, bamser og gavekort - nordjyderne er meget gavmilde op til jul. Der er flere solstrålehistorier, når man kigger på gruppens Facebook-side.

Med under en måned til jul er gaveræset snart ved at gå i gang. men for nogen kan det være svært at leve op til børnenes forventninger om dyre gaver og and på bordet.

Derfor har TV2/Nord oprettet Facebook-siden, hvor nordjyder kan hjælpe hinanden til en lidt sødere juletid.

En af de hjælpsomme nordjyder er Mathilde Kristine Jensen. Hun har givet en sæk tøj og sko til en mor, som manglede julegaver til hendes datter, og hun blev mødt af kram, glædestårer og chokolade.

- Det er en fantastisk følelse at få indeni. Det har fået mig til at tænke over de ting, vi tager for givet, og på hvor vigtigt det er, at vi hjælper hinanden, siger Mathilde Kristine Jensen.

En anden gavmild sjæl var Rikke Jacobsen, der har givet bamser til en lille pige. Derudover skal hun den 1. december bage julesmåkager til fire familier.

- Jeg har ikke selv meget, men hjælper gerne. Det gør mig rigtig glad, hvis jeg kan hjælpe nogle børn, som ikke har for meget, og på den måde skabe lidt julehygge for dem, siger Rikke Jacobsen.

Kunne du godt bruge lidt ekstra i den dyre juletid, eller har du selv lyst til at hjælpe, så kan du finde Facebook-gruppen her: TV2/Nord Hjælp - det er jul.