Mejeri endelig solgt

[size=2]Efter 3 års polemik om den centralt placerede grund har Fonden Sparekassen Himmerland nu købt grunden af Arla. Det er uvist, hvad grunden skal bruges til. [/size][size=2][/size]

Arla Foods river mejeriet ned, for som en del af aftalen skal Arla levere en tom grund.

Her vil Fonden Sparekassen Himmerland udvikle de 28.000 kvadratmeter sammen med Vesthimmerlands Kommune.

- Jeg ved, at der er stor interesse for det vel nok mest attraktive bynære erhvervsområde i hele Vesthimmerland, for placeringen er markant, og der er særdeles gode adgangsveje til området, siger Finn Mathiassen, Formand, Fonden for Sparekassen Himmerland

Lokalplanen giver allerede nu mulighed for alt lige fra offentlige institutioner til forretninger med ekstra pladskrævende varegrupper.

Grunden har desuden været nævnt som et muligt sted at placere et nyt samlet rådhus i kommunen. Men indtil videre er det ikke aktuelt.

- Det glæder os, at det er Fonden for Sparekassen Himmerland, der har overtaget dette meget attraktive område. Kommunen har i mange år haft et særdeles godt og visionært samarbejde med Sparekassen Himmerland, og jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan udvikle området til styrkelse af en fortsat positiv udvikling i Aars by, siger Knud Kristensen (Kons.), Borgmester, Vesthimmerlands Kommune.

Forsiden lige nu